2017. január 30.
Szerző: DYB

nemzetközi ügyvédi iroda

A 2017. év nagy változással kezdődött a Madarassy & Partners Ügyvédi Társulás életében. Örömmel és büszkeséggel adjuk kedves ügyfeleink tudtára, hogy irodánk nemzetközi ügyvédi iroda lett.

 

A Madarassy & Partners Ügyvédi Társulás 2017 január 1-től az egyik legnagyobb nemzetközi ügyvédi hálózat teljes jogú tagjává vált.

 

Külön büszkeséggel tölt el minket, hogy az egyes országokból azon irodák kerültek kiválasztásra és váltak a nemzetközi ügyvédi iroda hálózat tagirodáivá, melyek jelentős presztízzsel rendelkeznek országukban.

 

Ezt nem pusztán irodánk szakmai fejlődésének és jó nemzetközi kapcsolatainak elismeréseképpen tudjuk tekinteni, hanem kiváló lehetőségként arra is, hogy minden kedves ügyfelünk részére ezután lényegesen magasabb szintű külföldi képviseletet tudjunk biztosítani.

 

Az ügyvédi szervezet ugyanis a világ 196 országban több mint kétezer társult ügyvéddel képviselteti magát, így nyugodtan kijelenthetjük, hogy minden jogterületen és minden nagyobb országban biztosítottá vált ügyfeleink számára a nemzetközi jogi feladatok professzionális ellátása.

 

Irodánk ezért a jövőben a határon átnyúló tranzakciók, illetve a regionális, illetve multinacionális cégek ügyeiben is versenyképes szolgáltatásokat tud nyújtani a nemzetközi ügyvédi hálózat külföldi tagirodáin keresztül.

 

Ha külföldön jogi ügye merül fel (például külföldi cégalapítás, követelés behajtás külföldön) többé nem kell vesződnie külföldi ügyvédi iroda keresésével, csak forduljon Irodánkhoz és közvetlenül mi segítünk, a tagirodák bevonásával.

 

A nemzetközi ügyvédi iroda státusz magas elvárásokat támaszt velünk szemben is, amelyeknek ahogy eddig is ezután is igyekszünk megfelelni. Az ügyfeleink és az ügyek mindenkori professzionális kezelése magától értetődő standard jelenleg is, de ezt a nemzetközi ügyvédi iroda hálózat tagjaiként tovább kívánjuk fejleszteni.

 

Az ügyfeleink kitartó bizalmát köszönve továbbra is azon dolgozunk, hogy a szigorú profizmus a humánus, de problémamegoldás orientált gondolkodás- és látásmód segítségével megbízható és magas színvonalú szolgáltatást tudjunk nyújtani ügyfeleink részére.

 

Tekintsék meg az irodánk közreműködésével készült online ügyvédi CRM rendszerét a www.kereset.hu címen.