2020. április 06.
Szerző: Ügyvédi Iroda

Előző cikkünkben részletesen tárgyaltuk a székhelyszolgáltatás intézményét. Jelen bejegyzésünkben pedig röviden szeretnénk bemutatni Ügyvédi Irodánkkal szerződött partnerünk szolgáltatásait, valamint azt, hogy miért érdemes olyan szolgáltatót választani, aki mögött biztos ügyvédi háttér áll.

 

Több éves tapasztalat és megbízhatóság a székhelyszolgáltatás területén

Szerződött partnerünk több éves, széleskörű tapasztalattal rendelkezik, kizárólag alaposan „megszűrt”, megbízható ügyfélkörrel dolgozik. Számos alkalommal kiállta az adóhatóság próbáját, amelyben természetesen Irodánk is közreműködött – egyetlen esetben sem találtak szabálytalanságot a szolgáltatásban. Partnerünk nem működik cégtemetőként: ügyfeleinkkel közös érdekünk az átláthatóság, illetve megbízhatóság. Ennek megfelelően elkerüljük a tömeg csapdáját, nem dolgozunk lehetetlenül és kezelhetetlenül nagy számú céggel, nem mozgunk a jogi szürkezónában, aminek köszönhetően valóban oda tudunk figyelni ügyfeleinkre és igényeikre, mindezt a hatályos jogszabályoknak megfelelően.

 

Széleskörű szolgáltatás

Partnerünkkel szoros együttműködésben dolgozunk, így a megbízók egyben egy komoly ügyvédi háttérrel kiegészített székhelyszolgáltatás élvezői lehetnek. Ahogy előző cikkünkben is szó volt róla, elengedhetetlen, hogy a vállalkozások rendelkezzenek székhellyel, így induló cégként ideális választás lehet irodánk a cégalapítás körüli ügyvédi teendők elvégzésére, kiegészítve partnerünk székhelyszolgáltatásával.

Ügyvédi irodánk kollégái angol és német nyelven is beszélnek, szolgáltatásainkat számos esetben veszi igénybe külföldi fél. Partnerünkkel közös munkánk során külön erre a célra fejlesztett, adatbiztonsági szempontból is megfelelő szoftvert használunk így munkánk megfelelően gyors és hatékony. A választott szolgáltatás szintjétől függően kezeli partnerünk ügyfeleink adminisztrációs teendőit, a posta érkeztetésétől, elküldésétől kezdve az iratok külön iktatásáig, illetve egyéni megállapodásban foglaltakig.

 

Kedvező ár-érték arány

A fentiekkel természetesen összefügg a kiemelkedően kedvező ár-érték arány. Irodánk fontosnak tartja a feltörekvő vállalkozások támogatását – ehhez mérten történik az árak kiszabása. Közös célunk a fenntarthatóság, amit irodánk és szerződött partnerünk is egyaránt szem előtt tart. A közösen, egyidejűleg igénybe vett ügyvédi szolgáltatás és székhelyszolgáltatás körében jelentős engedményeket tudunk biztosítani.

 

Amennyiben Ön is úgy érzi, hogy vállalkozásának megbízható székhelyszolgáltatásra van szüksége, úgy keresse bizalommal Irodánkat, és mi rögtön összekötjük Önt szerződött partnerünkkel!

Vegye fel a kapcsolatot irodánkkal, kérje kollégáink segítségét!

Székhely: 1117 Budapest, Váli utca 4.
Mobil: +36 20 993-5371
Telefon: +36 1 786 2003
Hétköznap 9-18 között
E-mail: office@madarassy-legal.com
Kövessen minket a Facebookon is!